Goed voor de dag komen tijdens de feestdagen doe je zo

Aan het einde van het jaar begint iedereen zich voor te bereiden op de feestdagen. Vanaf de nu al traditionele Zwarte Piet discussie voor de Sinterklaasintocht begint het vooruitkijken op de cadeautjes, het samenzijn met familie en het lekkere eten. In al die feestelijkheden moet je natuurlijk wel goed voor de dag komen voor je familie, maar hoe doe je dat eigenlijk?

 

 

Zeker mannen hebben moeite met deze vraag, aangezien de man nu eenmaal niet bekend staat om zijn modieuze karakter. Een aantal uitzonderingen daargelaten, vind men het toch lastig de juiste kledingkeuzes te maken. Zeker als men niet heel saai en suf over wil komen. Lastig is het in werkelijkheid toch niet. Als man kom je met een goede donkere chino en een leuk wit overhemd (of donker met een patroontje) al een heel eind. Maar ergens is dat wel heel erg standaard en wil je wellicht wat origineels toevoegen aan je kleding.

Een speels effect met manchetknopen

Als je echter een overhemd met dubbele manchetten uitzoekt, dan kun je er ook nog manchetknopen bij dragen. Daar kun je namelijk heel veel leuke dingen mee doen, zeker met de feestdagen. Als je een donker overhemd draagt met feestelijke manchetknopen zoals kerstboom manchetknopen, dan heb je een leuk speels element aan je outfit toegevoegd. Maar er zijn natuurlijk ook talloze andere soorten manchetknopen om uit te kiezen tegenwoordig.

 

 

Het is dus niet zo lastig om als man een goede keuze te maken qua outfit voor de feestdagen. En als vrouw dan? Doe een leuk jurkje aan met een leuke panty en je bent al een heel eind. Maar dat weten de meeste vrouwen zelf al heel erg goed, aangezien heel veel kleding voor mannen zelfs door de vrouwen wordt gekocht. En omgekeerd zie je dat alleen met lingerie.