Enkele schoenstijlen voor mannen die wat minder modebewust zijn

Mannen zijn dol op schoenen. Ook al zeggen heel veel mannen dat ze niet modebewust zijn, maar diep in hun schuilt een lust voor schoeisel. Het komt vaak voor dat zij geen rekening houden met de trend. Maar wist je dat er schoenstijlen zijn voor mannen die wat minder modebewust zijn? Wist je ook dat er schoenstijlen zijn die altijd in de mode zullen blijven? In de Van Bommel collectie, vind je precies dit soort schoenen. Schoenen uit de Van Bommel collectie zijn voor elke man en ze zijn altijd in de mode.

 

Uit welke schoenen bestaat de Van Bommel collectie?

Veterboots

De veterboots kunnen ruwe denim opscherpen en een pak losser maken. De zool is een ander belangrijk onderdeel van de veterboots: deze kunnen van leer of rubber zijn voor extra grip en duurzaamheid. Veterboots zijn praktische schoenen die er met vrijwel alles goed uitzien. Hoe eenvoudiger het model, hoe veelzijdiger de schoen zal zijn. 

Sneaker

Wie zegt dat je geen sneakers met pakken kunt aantrekken. Van Bommel maakt sneakers van kwaliteit met aangename, gedetailleerde esthetiek. Die je uiteindelijk met casual, als mooie suits kunt aantrekken. Draag sneakers met pakken om te reizen, lange afstanden te lopen of wanneer er geen kledingcodes is - terwijl je elke situatie respecteert door 'je te kleden voor de gelegenheid'. 

Instapper

Een stevig paar instappers zijn schoenen die elke man nodig heeft. Ze passen het beste als je een kantoorman bent die op het werk behoefte heeft aan semi-formele outfits. Lederen instappers zijn net zo comfortabel als een stevig paar veterboots. Sommige instappers hebben kwastjes, sommige hebben gespen en sommige zijn gewoon leer. Je kunt zelf kiezen welke versiering je wilt. Alles wat je schoon kunt houden en aan het begin van jouw werkdag naar binnen kunt glippen, maakt het werk af. Deze instapper hebben geen veter, zodat je het heel gemakkelijk kunt weghalen. De Van Bommel instappers, is ook met elke outfit te dragen.

Veterschoen

De veterschoen zijn mooie elegante schoenen, die elke man moet hebben. Het maakt dan niet uit of je modebewust bent of niet, de Van Bommel veterschoen moet je zeker hebben. De veterschoen kun je aandoen naar het werk en naar formele gelegenheden. Van Bommel heeft deze veterschoenen in leer en suède en ook in verschillende kleuren en maten. De veterschoen is herkenbaar aan het gesloten vetersysteem, dat over de onderzijde gestikt is. Veterschoenen hebben ook de neiging om een lage hak en korte rug te hebben, waardoor een nette en gepolijste uitstraling ontstaat. Hoewel zwarte, gepolijste stijlen gemakkelijk werken voor de hoogste kledingcodes, kunnen andere soorten veterschoenen geschikt zijn voor een groot aantal evenementen.

Riemen

In de Floris Van Bommel collectie vind je ook riemen, in verschillende kleuren en modellen. Je outfit is niet compleet zonder een riem uit deze collectie. Iedere man heeft op zin minst een zwarte of bruine riem nodig. bezoek de webwinkel om jouw favoriete riem te kopen.

Schoenen kopen?

Van Bommel heeft een goed ingerichte webwinkel, waar je lekker vanuit je luie stoel kunt winkelen. Wanneer je €75.00 of meer hebt besteed heb je recht op gratis verzending, binnen Nederland. Let wel, je krijgt dan ook een riem t.w.v. €59.00 als geschenk. Heb je vragen over de collectie, maak dan gauw contact.