T-shirts voor elke gelegenheid

T-shirts worden in deze tijd op allerlei verschillende manieren gedragen. Het kan als een fashion item gebruikt worden, als onderhemd onder een net blouse of onder een vest of trui. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar hoe weet u nu welk soort shirt er bij uw outfit past. Er zijn immers zo veel verschillende soorten shirts die je als onderhemd kunt dragen.

 

Welke T-shirts zijn er verkrijgbaar

Zo zijn er bijvoorbeeld de basic modellen. Deze modellen zijn geschikt voor de man die graag zijn overhemd dicht draagt of met een knoopje open. De ronde kraag van het shirt is dan niet zichtbaar onder het overhemd. Naast dat het comfortabel is, is het ook nog warm zodat u het niet koud zult krijgen tijdens de wat koudere dagen. Wilt u graag kijken welke basic modellen voor u ideaal zijn? Klik dan hier en u wordt doorverwezen naar de webshop van Shirts of Cotton.

De V-hals, ideaal als onderhemd

Naast de basic modellen zijn er ook modellen met een V-hals. Ook dit model shirt is ideaal als onderhemd. Doordat de V-hals naar beneden uitloopt kunt u ervoor kiezen op wat meer knoopjes van uw overhemd open te laten zonder dat uw omgeving ziet dat u er een shirts onderaan hebt. Hoe dieper de V-hals, hoe meer knoopjes u open kunt laten en toch het comfort van een T-shirt voelt. Het V-hals shirt sluit, net als het basic model, perfect op het lichaam aan. Mocht u nu meer knopen los willen hebben is dat ook geen probleem. Voor deze soort mannen zijn er shirts met extra diepe V-hals beschikbaar. Vooral in de zomer is dit een uitstekende look. Samen met een spijkerbroek kan dit voor een prachtige outfit zorgen.

 

Al deze T-shirts zijn verkrijgbaar in de webwinkel van Shirts of Cotton. Hier vindt u tal van shirts en merken zodat u zeker weet dat u kunt slagen. Klik hier om het aanbod te bekijken!