Ken je Maison Scotch al?

Maison Scotch is het vrouwenlabel van het bekende modemerk Scotch & Soda. Scotch & Soda is een Nederlands merk dat is uitgegroeid tot een internationaal succes. Het merk is in 1985 opgericht en in 2001 opnieuw gelanceerd toen het werd overgenomen door nieuwe eigenaren. Oorspronkelijk maakte Scotch & Soda alleen een herencollectie, maar in 2010 hebben ze dit uitgebreid met de vrouwencollectie onder de naam Maison Scotch. Hierdoor zijn ze hard gegroeid. Tegenwoordig maken ze kleding voor zowel dames, heren als kinderen.

Een veelzijdige collectie

De collectie van Maison Scotch staat bekend om het gebruik van alledaagse ontwerpen met een elegant randje. Zo vind je bij Maison Scotch ook een heleboel aparte items die je niet zo snel tegenkomt bij andere mode labels. Daarnaast houden ze bij Maison Scotch van veel kleur en opvallende printjes. Door de veelzijdigheid van de collectie kunnen vrouwen met allerlei verschillende stijlen hier terecht. Je kunt de kledingstukken op veel manieren combineren, waardoor je een stoere, maar ook een elegante stijl kunt creëren. Zo vind je bijvoorbeeld nette pantalons en mooie blouses in de collectie, maar ook stoere jeans en comfortabele sweaters.

Maison Scotch kopen

Maison Scotch kleding is te vinden in de winkels van Scotch & Soda, maar ook in verschillende warenhuizen of winkels die meerdere merken aanbieden. Daarnaast kun je de kleding van Maison Scotch natuurlijk ook online bestellen. Dit gaat tegenwoordig heel gemakkelijk en snel. Vaak is het aanbod online ook groter en heb je vaker te maken met bepaalde aanbiedingen en acties. Bij de online kleding outlet To Be Dressed bijvoorbeeld. Hier vind je een uitgebreid assortiment kleding van Maison Scotch, die allemaal worden aangeboden voor een outletprijs. Je krijgt hier dus altijd korting op de mooiste items van Maison Scotch, ook op de nieuwe collectie.