Venti overhemden

De strijkvrije overhemden van Vendi zijn de perfecte keus voor de hedendaagse man. Ze staan stijlvol en eigentijds bij iedere modieuze heer. Bij Venti vindt u zeker een overhemd dat perfect bij uw past dankzij de grote variëteit aan kleuren en patronen. U loopt er altijd stijlvol en modieus bij met de Venti overhemden.

 

De Venti pasvormen

Alhoewel de oorsprong van dit merk in Duitsland zit hebben de Venti overhemden een stoere Italiaanse uitstraling. Ze zijn ontwerpen voor en door heren met een eigentijdse kledingstijl. Dit ziet u meteen terug in de gekozen patronen, pasvormen en kleuren.  De overhemden zijn nu verkrijgbaar in pasvormen, namelijk Modern Fit en Slim Fit. Beide modellen zijn van 100% strijkvrije katoen. Strijken hoort nu tot het verleden tijd!

U hoeft uw overhemd slechts aan een hanger op te hangen en alle kreukels smelten ervan af. Lekker handig en eenvoudig. Ook een goede uitkomst voor heren met een drukke schema. U heeft altijd nette overhemden ter beschikking.

 

Strijkvrije Venti overhemden

Venti staat dus niet alleen voor mode, maar ook voor gemak. De twee varianten vallen passend op uw lijf dankzij de getailleerd taille en fijne afwerking. Van het merk zijn er verschillende kleuren en patronen op de markt. Klassieke zwarte en blauwe overhemden haalt u ook bij Venti. Daarnaast zitten er ook fleurige kleuren in de collectie, zoals roze en rood. Naast de effen modellen kunt u ook subtiele patronen bij Venti halen. Met de lange heren houdt Venti ook rekening. Speciaal voor hen komen er diverse mouwlengtes in de collectie voor.

 

 

De Venti overhemd is een ideale keus voor u of als cadeau voor een modieuze heer. Perfect voor op kantoor of voor een speciaal gelegenheid.